Strešna okna in solarni kolektorji

Vgradnja strešnih oken – za boljšo kvaliteto življenja v mansardnem stanovanju

26012017-stresna-okna-001Vemo, da je svetloba nujno potrebna za kvalitetno življenje v podstrešnih stanovanjih. Poleg svetlobe s strešnimi okni prostore lažje prezračujemo in z višine imamo lep panoramski pogled na oklico. Pri današnjih, modernih strešnih oknih je zagotovljena odlična vodotesnost in varnost v primeru razbitja. Strešna okna se odlikujejo tudi z dobro zvočno izolacijo, ki je v današnjem času pomemben faktor v našem življenju.

  • Velux – ponuja veliko izbiro strešnih oken, za različno ureditev prostorov. Z vgraditvijo strešnih oken Velux svetloba spremeni vaš dom ali pisarno. Poleg različnih modelov strešnih oken Velux ponuja tudi siesta senčila, roloje, žaluzije, plise senčila in zunanja mrežasta senčila, rolete (različnih vrst), komarnike in različne pripomočke za upravljanje.
  • Domix – Domix strešna okna omogočajo do 10% več dnevne svetlobe, kot druga strešna okna
  • Fakro – strešna okna dobro z toplotno in zvočno izolacijo, bogato dodatno opremo (velika izbira senčil, opcijsko električno ročno ali daljinsko krmiljenje, senzorji za veter, dež, protipožarni senzorji in patentirani sistem izbirnega odpiranja PreSelect).

Solarni kolektorji Velux

Sončna »zelena« energija za ogrevanje vode in manjši stroški, hitro prepričata vsakega naročnika, ki gradi novo streho ali se odloča za sanacijo.

Velux solarne kolektorje je mogoče vgraditi v domala vse strešne izvedbe.
Poleg kolektorjev ima Velux pripravljen kompleten »set za toplo vodo«. Podjetje Škof vam ponuja kompletno uslugo pri solarnih kolektorjih in setu za toplo vodo – naredimo kompletno vgradnjo in inštalacijo.